Out of Småland

Arkitektbolaget • Bläck & Co Reklambyrå • PM & Vänner

Bildgalleri

Nyheter

2012/09/20 —

Och här kommer eftertexterna… — Många glada festdeltagare har hört av sig med frågor kring vårt 20-årsjubiléum. Här kommer lite eftertexter för er som önskar. Samtidigt vill vi passa på att tipsa om TRÄSTAD 2012 som bjuder in till samtal om Bostadskrisen – staden, boendet och byggandet med nya perspektiv. Tack igen alla vänner för en riktigt trevlig kväll!

2012/09/07 —

Livet efter tjugo — Tack alla vänner som var med och firade vårt 20-årsjubiléum på Palladium. Det är gästerna som gör festen. Hoppas att ni hade lika kul och känner er lika inspirerade som vi. Taggade tar vi oss an livet efter tjugo och ser fram emot nya spännande projekt. Out of Småland är ett sådant och vårt arbete med boken om kreativt småländskt entreprenörskap. Hör av er om ni vill snacka idéer, det går vi igång på.

2012/09/05 —

Vi firar 20 år — Idag har vi vårt stora 20-årsjubiléum på Palladium. Ett spännande program med föreläsningar, underhållning och fest kommer att förgylla dagen och säkert en hel del av småtimmarna. Grattis önskar vi oss själva och alla våra vänner!

2012/08/24 —

Ny talare inbokad! Lixuan An, affärsstrateg och entreprenör från New York — Lixuan flyttade från New York City till Växjö för 3 år sedan efter en framgångsrik karriär inom marknadsföring, reklam och affärsstrategi. Hennes första projekt i Sverige var utställningen Embrace!, som undersökte migration och identitet och bidrog till att Kulturparken blev bästa museum i Sverige 2011. För närvarande hjälper Lixuan svenska företag och organisationer att bli mer konkurrenskraftiga.

2012/08/23 —

Ny talare inbokad! Sara Larsson, A2 designers AB — För tre år sedan gjorde Sara Larsson en uppmärksammad entré i möbelbranschen med lanseringen av möbelkollektionen A2. Sitt möbelföretag startade hon för att få möjlighet att förverkliga sina idéer som designer. Hennes ambition är att förvalta den skandinaviska möbeltraditionen och samtidigt göra det oväntade.

2012/08/20 —

Ny talare inbokad! Elna Svenle, Chef för Vandalorum – Centrum för Konst och Design — Elna Svenle är nytillträdd chef för Vandalorum i Värnamo. Hon är även konstkritiker i Dagens Nyheter och i Kristianstadbladet. Närmast kommer hon från Stiftelsen Wanås Utställningar och MoMA/PS1 i New York vilket gör att många är spända på hennes idéer och visioner för Vandalorum.