Out of Småland

Arkitektbolaget • Bläck & Co Reklambyrå • PM & Vänner

Om oss

Vad har småländska arkitekter, reklamare och krögare gemensamt?
År 2012 i Växjö, föddes ett projekt i samband med tre företags 20-års jubileum. Tre företag som trots olika inriktningar har många gemensamma länkar och drivkrafter. Den främsta – passionen för form och kreativa processer. Tillsammans vill vi använda vårt kunnande och våra kontakter inom våra olika områden, till att lyfta fram det kreativa och estetiska Småland.

Arkitektbolaget
Arkitektbolaget är det småländska arkitektkontoret. För oss betyder småländskt; innovativt, klyftigt och nära. Vi arbetar nära våra kunder, är tillgängliga och engagerade. Vi arbetar fokuserat tillsammans för att hitta de klyftigaste, mest kreativa svaren på uppdragen. Vår vision är att vara en nyckelspelare i en region som är på väg att bli världskänd för spännande och hållbar arkitektur.

Bläck & Co Reklambyrå
Bläck & Co är en fullservicebyrå inom reklam och marknadskommunikation. Vi tror på kreativitet, god form, varumärkesorienterad kommunikation och nära relationer. Det är drivkrafterna i allt vi gör – något som uppskattats av våra kunder och samarbetspartners sedan 1992.

PM & Vänner
PM & Vänner är en grupp av restauranger, hotell, bageri och mötesplatser i hjärtat av Småland. Vår matfilosofi bygger på de tre hörnstenarna skog, äng och sjö, där vi vill visa vad vårt fantastiska landskap och land kan erbjuda. Vi har vår gastronomiska hemvist i en modern småländsk stil som innehåller tekniker och texturer från såväl klassiska som mer moderna kök.

 

Kontakta oss

Arkitektbolaget Kronoberg AB Kronobergsgatan 5, 352 33 Växjö Telefon 0470-135 10 www.arkitektbolaget.se

Bläck & Co Reklambyrå AB Smålandsgatan 6, 352 35 Växjö Telefon: 0470-79 94 90 www.black.se

PM & Vänner Restaurang AB Storgatan 24 352 31 VÄXJÖ Telefon: 0470-70 04 40 www.pmrestauranger.se